Jeugd

Wafels en chocolade verkoop

ambachtelijke wafeltjes chocoladeOm onze club te steunen in deze moeilijke corona tijden starten wij met de verkoop van allerlei lekkernijen die toch van pas kunnen komen naar de feestdagen toe, of die je aan iemand cadeau kan geven. Zo is er keuze uit vanillewafels, chocoladewafels, assortiment wafels, schilfer truffels, zeevruchten en een extra lekkernij studentenhaver en dit aan zeer democratische prijzen en goede kwaliteit.

Voor de verkoop vragen we u om het formulier (link) in te vullen en terug te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het bedrag te storten op naam van KFC St Job rek. nr. BE12 9731 0903 3892 met vermelding van de naam van de speler.

De actie start vanaf 22 december 2020 tot en met 31 januari 2021 en de verdeling zal gebeuren op woensdag 10 februari 2021 in onze kantine en dit volgens de dan geldende corona regels. Hopelijk mogen wij weer op jullie steun rekenen om deze actie te laten slagen.

Volg ons ook op

Wedstrijd Eerste Elftal

zaterdag 6 februari 2021
19u30
Ksk Ekeren Donk K Sint-job FC

Jako WebShop

JakoWebShop 200x150-2

sportpalace

 

jakoteamwear

 

sneakerpalace

ProSoccerData

Login